contact us

- we strive to get back to you within 24 hours

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

New Page

Vedligeholdelse af Joseph CPH smykker

Alle Joseph cph armbånd, halskæder og ringe er 18K guldbelagt messing. Alle øreringe er lavet af 925 Sterling sølv belagt med 18K guld. Alle stene er halvædelstene.

Alle smykker bliver slidte med tiden, hvilket går ud over belægningen da denne kan blive slidt af. For at forlænge holdbarheden af belægningen på smykket, anbefales det, at du bærer dine smykker med omtanke. Derfor anbefaler vi at du følger nedenstående råd:

- Undgå at vaske hænder med smykkerne på. 

 - Tag altid dine smykker af inden du går i bad, dyrker sport, gør rent, m.m.  

 - Undgå at udsætte smykkerne for kemikalier, cremer, olier og kosmetik. 

 - Tag smykkerne af inden du går i seng. 

Hvordan returnerer jeg en ordre?

Ønsker du at bytte eller returnere dit køb, skal dette ske senest 30 dage efter leveringsdatoen. Vareren skal sendes retur i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du skal pakke din ordre med en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura påført årsag til returneringen og lægge den i en beskyttet pakke. Angiv venligst "Returvarer" på pakken. 

I forbindelse med returnering eller ombytning af en varer skal du selv dække forsendelsesomkostningerne af varen. Vi anbefaler at du sender smykket som en forsikret pakke med tracking nummer. 


Pakken skal sendes til:

JOSEPH CPH 

Skovlytoften 6 

2840 Holte 

Danmark 

 

Smykker købt hos en af vores forhandlere, kan kun byttes og returneres samme sted som smykket er købt.

Reklamationsret 

Når du handler hos Joseph CPH har du 2 års reklamationsret på alle smykker. Når vi behandler reklamationer skelner vi mellem produktionsfejl og almindelig slitage. Ved reklamationerne vil vi enten reparerer eller ombyttet vareren, dog skal gyldig kvittering altid fremvises. 

Produktionsfejl eller slitage?

Produktionsfejl dækker over fejl på en sten eller støbefejl i materialet, eller andre fejl, der var tilstede ved købstidspunktet. Indenfor reklamationsperioden dækker vi alle produktionsfejl. – Slitage betyder at vareren har været brugt over en længere tid og er ikke en godkendt reklamation. Skader opstået grundet forkert brug er heller ikke reklamationsberettiget. 

 Smykker der er overfladebehandlet vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamationsretten. Dog kan du ovenfor læse hvordan du holder belægningen på dit smykke længst muligt.

 Reklamationer skal altid gå gennem forhandleren hvor varen er købt.